downloadIk hoefde gelukkig niet lang te wachten bij de reclamebureau Amsterdam voordat ik daadwerkelijk geholpen werd en ook echt kon zeggen dat het zo is geworden hoe dat ik het hebben wou. Gelukkig scheelt het bij hun wel omdat hun wel erg goed de tijd ervoor nemen om te zorgen dat ik tevreden de deur uitga en kan zeggen dat mijn reclame de beste is die ik heb gezien tot nu toe. Ik ben in contact gekomen met reclamebureau Amsterdam en mijn verhaal uitgelegd om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de verkopen een stuk hoger te krijgen als dat het nu is want persoonlijk vindt ik de verkopen die ik tot nu toe heb gehad niet genoeg en wil maar al te graag dat er wordt gekeken naar de reclame om daar meer verkopen uit te mogen halen. Ik ben op gegeven moment met hun in contact gekomen en heb gekeken  wat er kon gebeuren om de reclame van mij zo breed mogelijk te maken en zo de verkopen een stuk hoger te krijgen. Ik kreeg binnen enkele dag al een reactie terug dat het allemaal mogelijk is en ik me geen zorgen hoef te maken dat de reclame niet zo gaat worden als dat ik het zelf wil. Gelukkig heb ik nu wel de goede zorg ervan overgehouden dat het allemaal netjes geregeld gaat worden en dat ik zonder problemen eerdaags kan genieten van mijn eigen reclame die ik dan langs de weg mag bekijken.