FinaleaseBij het leasen van een auto is het van belang dat er zoveel mogelijk punten in je voordeel staan en dat je daarnaast een laag maandbedrag betaald. Bij Finalease ben je daarvan verzekerd. Bij hun heb je namelijk de mogelijkheid om je auto in te ruilen of zelfs een aanbetaling of een slottermijn te betalen. Op deze manier gaat je maandbedrag aanzienlijk omlaag en bespaar je maandelijks een hoop geld. De occasions van Finalease hebben super weinig kilometers gemaakt en beschikken over goede kwaliteiten!

Echt een aanrader. Tweedehands bestelbus leasen

Samen met mijn baas was ik naar het bedrijf toegegaan om een proefrit te maken. Tijdens de proefrit functioneerde alles perfect. De koppeling deed het goed, de elektronica was perfect en de motor klonk ook uitstekend. Toen we terug kwamen mocht ik van mijn baas deze occasion leasen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik rij er nu al een paar maanden in en ben er erg blij mee.

Het fijne van leasen is dat je niks hoeft te betalen bij schade. Mocht je een ongeluk krijgen, hoef je je dus geen zorgen te maken, want Finalease regelt dan alles. Gelukkig heb ik het nog niet meegemaakt, maar toch is het fijn dat je er dan niet verantwoordelijk voor bent. Voor werkgevers die zijn/haar werknemers een auto willen laten leasen is het echt een aanrader!