Kunstenaar in zee met B&S Media – Webdesign Zwolle

Gevestigd in Zwolle en met een eigen atelier in de binnenstad, onder mijn woning, heb ik het niet als slechtst getroffen van alle kunstenaars die ik ken. Sterker nog, ik heb het eigen best goed voor elkaar en ik ontdek het medium van het doek in alle vrijheid die ik heb aangezien ik het afgelopen jaar heel hard heb gewerkt om nu enkele maanden zonder baan te kunnen stellen – en me volledig op het kunstenaarschap te wenden. Dat einde komt overigens in zicht, ik moet al steeds meer op de kleintjes letten maar het is het tot nog toe echt al waard geweest aangezien ik fantastische werken heb kunnen maken. Ik heb ook besloten, nu ik wat meer een eigen stempel heb kunnen drukken, dat ik een wat commerciëler kant op wil, dat ik ook het internet wil gebruiken om een eventueel breder (kopers)publiek aan te trekken. Ik schakelde B&S Media – Webdesign Zwolle in, dat mij geholpen heeft de precieze strategie te ontwikkelen. Dit bureau B&S Media – Webdesign Zwolle heeft die strategie natuurlijk ook uitgevoerd en ik moet zeggen dat ze dat fantastisch hebben gedaan. Binnen mum van tijd was er aandacht voor mijn website en kwam mijn werk goed in de aandacht. Ik heb zelfs al enkele werken kunnen verkopen inmiddels, een prestatie die ik niet voor mogelijk had gehouden voorheen. Het is voor een kunstenaar in die eerste jaren vrij zwaar maar met dit soort hulp lukt het gewoon wél.