Het is natuurlijk niet meer weg te denken uit ons leven als ondernemer zijnde…. Het continu blijven zoeken naar het beste promotiemateriaal wat er te vinden is. Petjes bedrukken is namelijk een van deze mogelijkheden om een leuke en bovendien unieke reclame te krijgen. Met behulp van Maxilia wordt het mogelijk gemaakt om dit ook daadwerkelijk uit te voeren!

8039128_2112_1newsnel

Hoe?

Waarschijnlijk heb je als ondernemer al eens gehoord van Maxilia. Dit bedrijf is namelijk een van de grootste in het maken van relatiegeschenken en reclamemateriaal. Vanaf dat ik aan het zoeken ben geweest naar een geschikte bedrijf die ons kan helpen aan reclamemateriaal ben ik gaan zoeken op het internet. Ik had echter alleen niet verwacht dat hun verleende service perfect zou zijn voor ons bedrijf! Ook in de kosten is het een stuk aantrekkelijker als dat je het elders zult  vinden.

image

Snelle service

Zo hebben wij vorige week een afspraak gehad met Maxilia om te bespreken wat de mogelijkheden zijn qua samenwerking. Zo ook petjes bedrukken hebben we besproken,dit willen we namelijk al een lange tijd echter hadden we er geen geschikt bedrijf voor  gevonden. Via de website van Maxilia is het mogelijk om dit zelfstandig in te voeren en indien gewenst een prachtige logo van het bedrijf te uploaden. Wij gaan deze petjes trouwens gebruiken voor op de de beurs zodat iedereen het vanaf hun eerst oogopslag kunnen bekijken welk bedrijf we zijn! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en onze petjes worden geleverd.