logo

Beste lezers, leuk dat jullie weer gekomen zijn om mijn blog te bewonderen! Ik hoop dat  jullie het stukje van vandaag weer interessant vinden het gaat namelijk over Spandoek maken. Ik kreeg laatst een opdracht van mijn teamleider en dat was dat ik de taak kreeg om onze naam wat bekender te maken. Na lang zoeken naar verschillende mogelijkheden hoe ik dit zou kunnen doen kwam ik op drukwerkdeal uit. Maar het heeft me veel tijd gekost om hier op te komen, zo ben ik bij heel veel bedrijven langs geweest om te informeren voor wat ik het beste zou kunnen kiezen. Helaas waren veel dingen die hun aanboden heel prijzig of niet relevant voor onze branche. Ook zaten er dingen tussen waar je over het algemeen helemaal niks aan hebt.

foto_coachen

Maar drukwerkdeal was de oplossing!

Zoals ik al zei ben ik op drukwerkdeal gekomen en die boden een service dat Spandoek maken heet. Hier kun je zelf een kleur spandoek kiezen zelf een op druk kiezen en naar hun toe sturen. De mensen daar zoeken dan het juiste formaat en de juiste stof voor je bij elkaar of je kan zelf natuurlijk kiezen als je dat liever hebt. Maar het was allemaal goed en strak geregeld, ik ben met het idee naar mijn baas gegaan en hij vond het helemaal geweldig! We hebben ook meteen een bestelling gedaan en tot de dag van vandaag hebben we daar nog steeds geen spijt van. Ik zou zo veel mogelijk bedrijven dit aanraden het is een goede vorm van marketing!