Er zijn vele redenen voor een bierviltje. De geboorte van een baby, een nieuwjaarswens en nog veel meer redenen. Viltjes.nl; unieke redenen voor een viltje, een geschikte keuze voor vrijwel elk moment. Een verjaardag omtoveren in een groot feest kan door middel  van bierviltjes. Een feest is dan ook niet voor niets een van de populairste redenen voor een bierviltje. Zo wordt er net even wat extra aandacht meegegeven aan de drankjes. De stemming zal verhoogd worden wanneer er een leuke foto of een passende tekst op de bierviltjes staat. Een andere mooie reden voor een bierviltje is een communie. De mooie communiefoto op een bierviltje zorgt ervoor dat mensen zich de communie zullen herinneren. Naast een communie zijn er nog vele andere redenen voor een bierviltje. Een feestdag is natuurlijk ook een goede reden voor een bierviltje. Oranje viltjes met de Nederlandse vlag erop voor bijvoorbeeld Koningsdag mogen natuurlijk niet ontbreken. Elke feestdag wordt een succes met de bierviltjes van Viltjes.nl. Een ruim assortiment bierviltjes maakt het mogelijk om voor elke feestdag een geschikt bierviltje te vinden.

logo

Een andere zeer populaire reden voor een bierviltje is een bruiloft. Bedankkaartjes kennen de gasten inmiddels wel en deze belanden dan ook vaak op een plek waar er niemand meer naar omkijkt. Een bierviltje met een foto van het bruidspaar en een bedankje erop is een daarentegen een originele manier om de gasten op de bruiloft te bedanken voor hun komst. Zo’n bierviltje wordt namelijk nog vaker gebruikt en draagt er aan bij dat de gasten met plezier terugdenken aan de geweldige bruiloft.

Bierviltjes zijn ook uitermate geschikt om in te zetten als reclamemiddel. Het merk of bijvoorbeeld een aanbieding op het bierviltje blijft vaak beter hangen bij het publiek dan een simpele folder. Het reclamedoel wordt bereikt door de viltjes van Viltjes.nl.